Fika mad Cajza

Igår var en kort dag. Först Engelska där vi i för sig bara kollade på film. Vid 11 gick jag till tandläkaren, gick hur bra som helst. Sen hade jag matte. Det enda som hände var att jag fick reda på att jag får G i kursen (Matte C). Sen slutade jag.
Då gick jag och Cajza och tog en fika på Espresso House :D vi satt där i typ 1-2 timmar och bara pratade om allt mellan himmel och helvete xD
Chailatte och Chokladmuffin till mig och Chailatte och nån citron och maräng sak till Cajza xD
/Anton

Kärlek

Tänk efter. Kärlek betyder så mycket olika saker. Man har en sorts kärlek till sin familj, en sort till sina vänner, vissa till en person av motsatt kön, vissa till en person av samma kön, vissa har en viss kärlek till mat eller något annat.
Kärlek betyder inte att man är kär i någon. Det kan vara ett vänskapligt band.
Kärlek är heller inte alltid så lätt.
Om vi pratar om kärlek mellan två personer, kille och tjej, kille och kille eller tjej och tjej, spelar ingen roll, så är det inte alltid så vackert. Men oftast. Kärlek är inte alltid ömsesidigt och ibland är den det men man vet inte om det. Då är frågan, hur gör man då om man är osäker? Frågar man rakt ut eller ska man ta det lite försiktigt och låta tiden avslöja det? Om det är ömsesidigt så spelar ine tiden så stor roll för då får man någonting i slutändan. Men om det inte är det så har man gått och väntat helt i onödan.
Är man osäker så ska man absolut inte stressa, men det är bra om man säger något till den andra. Han eller hon kanske går omkring och väntar på just Dig.

DWID

Mina väskor från DWID kom idag :D