Drar Till Älskling

Nu drar jag till älskling en stund :) Vi har inte setts på... eehh... 2 dagar xD inte okej xD

Min älskling är min kompis Emma så att ingen får några konstiga tankar här ;)

 

Men jag skriver igen när jag kommer hem :)

 

Over and out <3

Vikten! En Stor Fråga I Bloggvärlden!

Nu har jag tröttnat lite på detta tjat om vikt hit och dit.
Magen ska inte lägga sig över byxkanten när man sitter ner. Låren ska inte gå ihop. Rumpan ska inte vara för stor och massa annat....
Vad faan gör det om låren går ihop en aning, man ser mara mer ut som en människa då. Och vad gör det om magen väckar sig lite när man sitter ner och vad gör det om rumpan är lite större en den spinkiga tjejens bredvid. Asså lite hull är ett bevis på att mår bra. Kroppen behöver lite uderhudsvett för att klara av en enfektion i kroppen.
Säger inte att man ska sträva efter att bli en tjockis men man ska inte heller sträva efter att se ut som ett skelet.
 
Jag såg nu att Gina Dirawi har tappat mycket i vikt. Hon som hade så fina former innan. Det är synd tycker jag då jag tycker om henne sjukt mycket.
 
Sen att Kissie är onödigt smal det vet vi sen innan. Så vi har vant oss. Men fortfarande lite synd.
 
Sen har vi en bloggare jag inte ens tänker nämna vid namn som är elak och skrattar åt folk, i 99.9% av fallen, kvinnor eller tjejer, just för att de har lite extra att hålla i.
Tror ni vet vem jag menar.
 
Men jag säger såhär. Jag ser ut som en skelet, jag vet. Men jag har stora problem med att gå upp i vikt och bygga muskler. Så det är ett problem som jag får leva med. Men ni som känner att ni kunde varit lite smalare för att passa in. SKIT I DET! Lev för faan....
 
Såhär ser jag ut i kroppen. Vet att jag ligger ner på bilden men det är inte alls stor skillnad när jag står upp...
 

När Kroppen Tar Över

Kom precis hem efter att ha tränat. Gick väl sådär då min höft krånglar som faan. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Någon som vill byta?
 
Men i alla fall...
När jag var påväg hem så tänkte jag inte riktigt på vart jag körde. Jag har ju liksom rutin på detta nu eftersom att jag har kört så mycket fram och tillbaka från träningen. Men nu ville min kropp någon annan stans. Så det blev en liten omväg.
Hur kan kroppen göra något automatiskt när det inte har varit någon rutin tidigare? Jag har ju dock åkte där ett x antal gånger. Men det var liksom över ne månad sen, och det har inte hänt så många gånger.
Fick i alla fall typ panik och vände så fort jag kunde.
 
Aja nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en stund :) 
 
 
Don't look at me while I'm reading!
 
PS. Glöm inte frågestunden ;)