Dagens Låt

Klicka på bilden för att komma till låten på Spotify

Anton Är På Hugget Ikväll

Eller ja på hugget kanske man inte ska säga. Men jag är rastlös och har hur mycket energi som helst men vet inte vad jag ska göra. Trackar typ mina kompisar i facebook-chatten och på sms för att jag känner mig lite ensam. Jag jag är ett socialt freak. Har dock några jag inte har smsat så får väl checka av dem också, bara för att vara lite extra irriterande ;) Jag har en dag idag då jag tycker jag ser jävligt bra ut. har aldrig tyckt att jag är ful men idag känner jag mig lite extra snygg. Oj vad dryg jag känner mig just nu. Så jävla egenkär. Inte okej. Men man få ha sånna dagar :) Jag vet inte riktigt varför jag skrivet detta inlägg för det har liksom ingen funktion och inget budskap. ungefär som en Hollywood film. Kul att titta på men den tillför ingenting. Så just nu känner jag mig faktiskt som en Hollywood film xD Aja vad ska man göra? Inte vet jag. Trackar bloggvärlden lite. Men det är bara kul. Dock är det nog bara jag som får ut någonting av det, haha xD Puss på er Over and Out <3

Fixar Min Musik

Nu är det så att jag har tröttnat lite på min lista på Sporify vid namn Random. Så jag gjorde en inpulsgrej och rensade hela lista. Kanske inte så smar men men så är det. Jag är ju så sjukt dålig på namn och kommer faktiskt inte ihåg namnen på mina favoritlåtar. Så dålig är jag.
Men nu håller jag i alla fall på att fixa en ny Random-lista :) Ni som redan subscribeat det har den så klart kvar. Men det är som sagt mycket ändringar :)
Har no någon bra låt som ni vill dela med er av så får ni gärana skriva en kommentar här nedan :)
"Random by Anton Liberg"